elemek/kereses_bg.png
SzórólapokRólunkInformációkKapcsolatAjánlatkérés+36 (70) 5000-133

Szegmens Élhajlító HSSM-1270 / 1,2
Cikkszám - 1

Új
Szegmens Élhajlító HSSM-1270 / 1,2

Szegmens Élhajlító HSSM-1270 / 1,2
Cikkszám - 1

Ár: 3.646.500Ft/db (bruttó 4.631.055 Ft/db)
 • Munkaszélesség: 1270 mm
 • Megmunkálható fémlemezek vastagsága:
  • Acél: 1,2 mm
 • Legnagyobb hajlítási szög: 155 fok
 • Hajlítógerenda szélesség: 15 mm
 • Teljesen elektromos
 • Tömeg: 650 kg
Mennyiség:
db
HSSM-1270 / 1.2 hajlítógép elektromos hajtással:
innovatív formatervezés
modern műszaki megoldások,
tájékoztatási ellenőrzés,
állítható munkasebesség,
cserélhető munkaelemek,
alsó és felső osztott csík
CE tanúsítvány,
gyorsabb munka egy kezelő számára,
nagyobb pozíciópontosság a szabad kezeknek köszönhetően,
nagyobb hatékonyság
megnövekedett munkaergonómia.
Ez egy modern, kompakt kialakítású, könnyen használható, funkcionális és megbízható használatú gép. 1,2 mm vastag vékony lemezek hajlítására használják, Rm-ig, 400 MPa-ig, egy egyenes vonal mentén, egy bizonyos szögben. A nyomás- és hajlítógerendában alkalmazott cserélhető munkadarabok nagyszerű lehetőségeket kínálnak a hajlítógép használatához nem csak a tetőfedőiparban, hanem különféle iparágakban is, ahol a lemezlemez megmunkálhatóságának megismételhetőségére és nagy hatékonyságára van szükség. A munkagerendák fokozat nélküli sebességbeállítása az összecsukható asztalról és a fémhajlásszög beállítása lehetővé teszi, hogy ez a modell az ilyen típusú legfunkcionálisabb gépek csoportjába kerüljön, amelyeket a hazai és külföldi gyártók kínálnak a piacon. A nyomó- és hajlítógerendák meghajtására szolgáló tervezési megoldást a 230852 sz. Szabadalom védi.

A hajlítógép fő munkaelemei a következők: rögzített, nyomó- és hajlítógerendák.

A nyomógerenda egy mozgatható gerenda, amelyet a lap rögzítéséhez a kívánt helyzetben használnak. Cserélhető szegmensekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a nagyon összetett megmunkálást. A lábpedálok segítségével emelik és engedik le, és a sugár sebességét a vezérlőpulton található potenciométer állítja be.

A hajlítógerenda cserélhető munkadarabokkal is fel van szerelve. A hajlító gerenda forgásmozgatását a kezelőpanel gombjaival hajthatjuk végre, és sebességét fokozatosan beállíthatjuk a vezérlőpulton elhelyezkedő független potenciométer segítségével.

A reteszelő gomb lehetővé teszi a hajlított lemez hajlítási szögének fokozat nélküli beállítását 0 és 155 fok között. A hajlító gerenda mozgástartományát (mozgás a beállított hajlítási szöghez vagy mozgás a hajlító gerenda teljes működési tartományában) a hajlítógép kezelőpaneljén található kapcsolóval lehet megválasztani.

Az elektromechanikus pedálhajtás lehetővé teszi a kezelő számára, hogy mindkét kezével működjön - a nyomásnyalábnak a lábpedálokkal történő mozgása lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a lap pontosan kétoldali helyzetét a hajlítógép munkaterületén helyezze el.

Alapértelmezés szerint a gép fel van szerelve független lökhárítókkal, amelyek milliméteres skálája a feldolgozott anyag helyzetének beállításához szolgál, és asztalként is szolgál.

A hajlítógép elektromos telepítése 400 V / 50 Hz háromfázisú váltóáramú hálózatról történik, 5-vezetékes TN-S vagy TN-CS rendszerben történő táplálásra.

Az üzembiztonság érdekében a panelbe szerelt összes munkalámpa-vezérlő és hajlítógép tápfeszültsége 24 V.

 

Technikai Jellemzők:

 

 • Munkaszélesség: 1270 mm
 • Megmunkálható fémlemezek vastagsága:
  • Acél: 1,2 mm
 • Legnagyobb hajlítási szög: 155 fok
 • Hajlítógerenda szélesség: 15 mm
 • Tömeg: 650 kg

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Új termék
Szegmens Élhajlító HSTM-1270 / 1,2
Szegmens Élhajlító HSTM-1270 / 1,2

 

Ár: 4.088.500 Ft/db
facebookgoogletwitter
 
hover